Elektriker i Häggenås

Välkommen till S-Eltjänst!

S-Eltjänst drivs av Sami Muikku som har 10 års erfarenhet av allt inom elinstallation. Med bas i Östersund hjälper vi dig med allt inom el såsom köks- och badrumsrenovering, belysning, data, nyproduktion, golvvärme m.m. Vår drivkraft är att du som kund ska bli nöjd med det utförda arbetet och få en enklare och smidigare vardag.

 

Behöver du ny el?

Vill du byta ut det gamla proppskåpet mot en ny elcentral? Eller dra el vid badrumsrenoveringen? Privatperson, föreningar eller fastighetsägare – oavsett vem du är och oavsett vad du vill ha hjälp med så lägger vi ner lika mycket engagemang i alla uppdrag. Tillsammans går vi igenom vad du vill ha utfört och vilken tidsplan som blir aktuell. Med oss kan du känna dig trygg, vi har F-skattsedel och är registrerade hos Elsäkerhetsverket. S-Eltjänst kännetecknas av snabb service och moderna elinstallationer av hög kvalitet. Du får en elektriker med vant handlag som sätter dig och dina önskemål i 100 % fokus. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Genom att använda detta formulär accepterar du att S ELTJÄNST AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Elektriker i Häggenås

Med S-Eltjänst får du en säker och högfungerande elinstallation!

Komplett elservice vid ny- och ombyggnation

S-Eltjänst har kompetensen du behöver. Vi är vana att jobba med ombyggnationer och renoveringar, och har ansvarat för elservice åt olika fastighetsägare genom åren. Du får en kunnig elektriker som skapar sig en helhetsbild av de funktioner du är ute efter, för att på så vis garantera att fastigheten blir optimal för dina behov. Arbetet utförs efter överenskommet fast pris eller löpande, alltid med tydliga offerter och trygga garantier. Installation av elnät vid nyproduktion, byte av gamla eluttag eller reparation av golvvärme – vad kan vi göra för dig?

 

Funderar du på att renovera badrummet?

Ett nytt och fräscht badrum är drömmen för många. Oftast krävs hantverkare inom både kakel, VVS och el för att montera badrummets alla delar. Vi har varit med om många badrumsrenoveringar och vet exakt hur arbetsprocesserna går till, vilken elsäkerhetspraxis som ska tillämpas och hur man drar el och installerar belysning enligt konstens alla regler. Då vårt huvudkontor ligger på Frösön vill vi vara den självklara elektrikern för dig som bor i Östersund med omnejd. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt nya badrum.

Våra tjänster

Elektriker - S ELTJÄNST AB

Elektriker

Elinstallationer - S ELTJÄNST AB

Elinstallationer

El vid renoveringar - S ELTJÄNST AB

El vid renoveringar

När du behöver ett proffs på el!

Kontakta oss

TRYGGHET OCH HÖG KVALITET SOM INTE GÅR ATT TA MISTE PÅ!

Vi ger dig en vacker och säker utebelysning

Ett varmt och välkomnande hem börjar utifrån. Förutom att verka inbjudande i höst- och vintermörkret kan en genomtänkt tomtbelysning verka avskräckande på inbrottstjuvar. Vill du ha spotlights i trädgårdsmuren? Eller kunna tända och släcka all ytterbelysning bekvämt från hallen? I en fuktig utomhusmiljö är elsäkerhet extra viktigt, därför ska du alltid kontakta en behörig elektriker om du vill koppla in utomhusbelysning kring din fastighet. Vi kan utebelysning på våra fem fingrar, tveka inte att kontakta oss.

Vi levererar elservice som gör våra kunder nöjda.
Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!